Favoriti0 | Obiskan0
  Košarica0
  Košarica
  Vaš nakupovalni voziček je prazen!

  Istra in Kvarner neprecenljiva mešanica morja, otokov in gora

  Izbrana ponudba namestitve

  MLADEN 3

  MLADEN 3

  65.00EUR

  4 + 0 Gostje Crikvenica

  2 Spalnice / 45 m 2 / Plaža m
  AIDA 4 CH

  AIDA 4 CH

  60.00EUR

  2 + 0 Gostje Dramalj

  1 Spalnice / 50 m 2 / Plaža m
  Villa Oceanus

  Villa Oceanus

  EUR

  12 + 0 Gostje Hvar

  6 Spalnice / 300 m 2 / Plaža m

  Doživite Istro

  Istra ponuja izvrstno gurmansko ponudbo, razburljive aktivnosti na prostem in bogate kulturne vsebine, tako da bo zagotovo vsak našel nekaj zase. Poleg tega čudovito obalo Istre krasijo številne plaže, neraziskana notranjost pa izžareva bogato zgodovino. To je le nekaj razlogov, zakaj je Istra vaša idealna destinacija za pobeg iz resničnosti s peščico priložnosti za sproščujoče počitnice.

  Sonce in morje

  Sonce in morje sta eden najpomembnejših motivov obiskovalcev, da pridejo v Istro. Krasijo ga čudovite plaže, svetilniki in bližnji otoki, čisto morje in vodni objekti, kot so vodni zabaviščni parki. Bogati objekti bodo storili vse, da bo Istra postala pomembno mesto pri izbiri idealne destinacije za vaše sanjske počitnice.

  Kamenjak: adrenalinska zabava

  Če vas privlačijo dolgi sprehodi v naravi, kolesarjenje, kajaki in deskanje s prijatelji ter sprostitev v obalnih barih na obali, potem je rt Kamenjak idealna destinacija za vas.

  Savudrija: Zaplujte v morje skrivnosti

  Savudrija se nahaja na najbolj zahodni točki Istre. Odkrijte skrivnost velike pomorske bitke, neuslišane ljubezni in zagonetnega svetilnika.

  Zelena Istra

  Istrski polotok je edinstven po svoji naravni lepoti. Uživajte v hribih, gozdovih, jamah in otokih z raznoliko in bogato floro in favno, številnih naravnih znamenitostih, zaščitenih naravnih parkih, akvarijih in opazovalnicah, ki bodo vaše bivanje v Istri naredile polno in zanimivo.

  Brionski otoki

  Nahaja se na jugozahodni obali Istre, blizu Pule, in je nekdanje stičišče evropskega in svetovnega jet-set-a. Brioni so narodni park, ki ga sestavlja 14 otokov, otočkov in pečin. Obiskovalcem so na voljo številni izleti na otočje.

  Limski kanal

  Le dvajset minut od čudovitega mesta Rovinj je potopljena kanjonska dolina na krasu - Limski kanal, znan tudi kot Limski zaliv ali Limski fjord.

  Doživi Kvarner

  Kvarner je regija raznolikih zgodb, bogate kulturne in zgodovinske dediščine, odlične turistične ponudbe in aktivnih počitnic na ekološko čistem območju.

  Kvarner je neprecenljiva kombinacija morja, otokov in gora na izredno majhnem območju, ki obiskovalcem omogoča jadranje z jahto ali kopanje v morju v samo enem dnevu in nato uživanje v senci bližnje gozdnate notranjosti. Pozimi lahko tu smučate s pogledom na morje in le nekaj kilometrov stran uživate v ogrevanem bazenu z morsko vodo, sproščujočih wellness tretmajih ali dolgih sprehodih ob morju.

  Obala

  Primorje je skupno ime za Opatijo in Crikvenico, Riviero Novi Vinodolski in Reko. Zaradi svoje lepote, blage klime in prometne dostopnosti je že od nekdaj privabljal veliko gostov.

  Opatija

  Sprehodite se po čudoviti promenadi Lungomare, obiščite Poletni oder - dom številnih glasbenih spektaklov in odkrijte simbol Opatije - kip Deklice z galebom. V čudoviti Opatiji vas čakajo čudovita cerkev v središču Opatije, čudovit park Angiolina in istoimenska vila, edinstveni kipi nadarjenih umetnikov in še veliko več.

  Otoki

  Kvarnerski zaliv je bogat z otoki. Tu so Cres, Lošinj in arhipelag njegovega arhipelaga, Krk, Rab, vsak otok pa je svet na svetu, posebna zgodba o preteklosti in sedanjosti, tradicija in sodobna turistična ponudba. Vse skupaj so izjemna turistična vrednost Kvarnerja in priložnost, da obiskovalci občutijo užitek bivanja, kakovost storitve, pa tudi edinstven svet narave, običajev in kulturne dediščine.

  Biserujka (Krk)

  Jama Biserujka se nahaja 300 m severozahodno od vasi Rudine na otoku Krku. Jama je urejena za obisk turistov, zanjo pa je značilno bogastvo jamskih okraskov - kalcitne sigme, zlasti stebrov in kapnikov.

  Rajska plaža (Rab)

  Največja in najbolj znana peščena plaža je Rajska plaža v Loparju. Razteza se na skoraj 2 kilometra in ponuja različne turistične objekte in je bil nagrajen z modro zastavo za kakovost vode, varstvo okolja in varnost.

  Aquapark Čikat (Lošinj)

  Aquapark se nahaja v kampu Čikat, v osrčju borovega gozda. To je prvi vodni park na Hrvaškem na Hrvaškem in idealen kraj za sprostitev, zlasti za družine z otroki.

  Galerija fotografija

  Istra regija

  Istra Priljubljene destinacije

  Pula Vrsar Rovinj Poreč Pazin Umag
  Opatija

  Kvarnerski zaljev Priljubljene destinacije

  Izberite kategorije za prikaz: